Vakantiehuis Schoorl 2 personen tips

Vakantiehuis Schoorl 2 personen → 2 x de leukste tips

Ben je op zoek naar een romantisch vakantiehuis Schoorl voor 2 personen? Dat klinkt goed! Wij hebben de leukste vakantiehuis tips op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Schoorl 2 personen


#1. Vrijstaand huisje voor 2 personen

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Een terras, barbecue..
  • Max. 1 huisdier toegestaan

Even heerlijk tot rust komen met zijn tweeën in Schoorl? Dat is pas genieten! Verblijf in dit natuurhuisje voor 2 personen. Dit huisje is te boeken per nacht. Ideaal voor een romantisch nachtje weg. Wat kun je allemaal verwachten? Een vrijstaand vakantiehuis in Schoorl, een terras, barbecue, gratis Wi-Fi, uitzicht op de tuin en veel meer! Het natuurhuisje is gelegen aan de rand van het dorp op circa 250 meter van het centrum van Schoorl. Hier kun je te voet of per fiets heerlijk excursies maken in de bossen, duinen en lekker genieten van het strand en zee uiteraard.

#2. Vrijstaand vakantiehuis voor 2 personen

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Veel privacy
  • Op een erf

Direct aan de Schoorlse Duinen ligt dit vrijstaand natuurhuisje met eiegen tuin en privé parkeerplaats. Wat kun je verwachten? Een vrijstaand huisje op een erf. De accommodatie uit 2019 is modern en goed uitgerust met o..a een volledige keuken met oven en vaatwasser, een heerlijk bed, moderne badkamer met toilet en douche. Het vakantiehuis heeft zonne- of windenergie en er is eventueel een mogelijkheid tot opladen van een elektrische auto. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar meer info en boeken.

Lees ook: Vakantiehuis Ardennen 2 personen

Lees meer vakantie tips voor 2 personen


De leukste vakantiehuizen Schoorl voor 2 personen


Wist je dat Schoorl de breedste duinen heeft van Nederland? En meer dan 60 kilometer aan wandelpad ligt? In Schoorl kom je heerlijk tot rust met je partner of vriend/vriendin. Even lekker een weekendje weg aan zee is hier echt een aanrader. Daarom hebben wij de leukste vakantiehuizen voor 2 personen op deze pagina verzameld. Hopelijk heb je een vakantiehuis naar wens gevonden. Was dit alles? Nee! Want in de loop van tijd gaan wij meer vakantiehuizen toevoegen. Houd ons dus goed in de gaten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *