Vakantiehuis Ardennen 2 personen → 2 x de leukste tips

Even een paar dagen romantisch weg met je partner? En wil je overnachten in een vakantiehuis Ardennen voor 2 personen? Dat klinkt gezellig! De Ardennen staat bekend om zijn prachtige natuur. Hier komen jullie heerlijk tot rust. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Ardennen 2 personen

#1. Overnachten in de natuur – Namen

  • Tiny House voor 2 personen
  • Op een erf
  • In Namen/België

Romantisch overnachten in de Ardennen? Kom helemaal tot rust en ontspan in een duurzaam Tiny House in Namen. Door de grote ramen ervaar je hier het echte binnen- en buiten gevoel op het platteland. Zo is het Tiny House uitgerust met airco, keuken, badkamer en een dubbel bed voor twee personen. Hier word je wakker met zicht op schapen en alpacas Harry & Barry. Dit is een unieke overnachting.


#2. Overnachten in een caravan

Vakantiehuis Ardennen 2 personen tip 2
  • Uniek overnachten voor 2 personen
  • Gepimpte caravan
  • Glamping

Midden in de natuur van de Franse Ardennen omgeven door velden en koeien weides geniet je hier van een uniek verblijf. Een romantisch/gepimpte caravan voor 2 personen met volop mogelijkheden! In de woning kun je gebruik maken van de gratis Wi-fi en spelletjes bibliotheek. Op het terrein staat ook een heerlijke hout gestookte hottub voor je klaar. En voor slechts €5,- kun je per persoon gezellig mee ontbijten in de eetkamer van het huis, op het terras of uiteraard in je caravan. Bekijk de mogelijkheden.


Lees meer vakantie tips voor 2 personen

De leukste vakantiehuizen Ardennen voor 2 personen

Hopelijk heb je een vakantiehuis in de Ardennen voor 2 personen gevonden. Wij hebben de leukste vakantiehuizen hier verzameld. Maar dit is nog lang niet alles. In de loop van tijd gaan wij deze pagina bijhouden en meer vakantiehuizen toevoegen. Of je nu op zoek bent naar een luxe, goedkoop, of met jacuzzi, sauna of bijvoorbeeld hottub. Wij jagen naar de leukste en meest romantische vakantiehuizen op deze pagina.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *